Снимка БулфотоПоредно искане за ГКПП Маказа е отправено от страна на

...
Снимка БулфотоПоредно искане за ГКПП Маказа е отправено от страна на
Коментари Харесай

Гърция поиска отваряне на ГКПП Маказа за студенти, учещи в България

Снимка Булфото

Поредно искане за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа " е отправено от страна на Гърция. Южната ни съседка  желае граничният пункт " Маказа " да бъде отворен за студенти, учещи в България,  съобщава БНР.

Зам.-областният шеф на гръцката област Източна Македония и Тракия Цаликидис е изпратил писмо до заместник-министъра на гражданската отбрана в Гърция Никос Хардалия с настояването си.

Според него  отварянето на граничния пункт е належащо като мярка за справяне с пандемията , защото маршрутът, по който би трябвало да преминат, е единствено през Промахонас. По негови думи по този метод се основава заплаха за тяхното здраве, като в същото време се отразява и на финансовото им положение, написа

Искането е отправено на фона на 904 нови случая за последното денонощие в южната ни съседка. С тях  общия брой на инфектираните с ковид в Гърция нараства до 115 471.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР